Turneul Național „The man I (still) love …after ten years”

oct. 30th, 2017 | By | Category: Eveniment

În perioada 2- 4 noiembrie 2017, Asociația Neumarkt Events organizează Turneul Național „The man I (still) love …after ten years” dedicat aniversării a zece ani de carieră artistică ai vocalistei și actriței Ana Maria Galea.  AgențiadeCarte.ro este partener media și vă prezintă programul spectacolelor.

2 noiembrie 2017 , ora 19.00 – Casa de Cultură a Sindicatelor din  Ploiești

3 noiembrie 2017 , ora 21.00 – Clubul „Green Hours” – București

4 noiembrie 2017 , ora 19.00 – Sala Mare a Teatrului Național din Tîrgu Mureș

5 noiembrie 2017 , ora 19.99 – Sinagoga din Bistrița

„The man I (still) love…after ten years” un spectacol unic care vorbeşte despre o temă pentru care niciodată întrebările nu sunt puţine iar răspunsurile întârzie să apară de cele mai multe ori.Iubirea ,mărturisită sau nu, trece prin diferite etape de la dorinţă la extaz… la agonie şi mai apoi la resemnare. „The man I (still) love…after ten years” este spectacolul în care îţi recunoşti cele mai intime trăiri şi cele mai bine ascunse secrete.

Ana Maria Galea este una dintre cele mai puternice voci de pe scena de jazz din ţara noastră. A debutat în anul 2007 alături de Anca Parghel la clubul Green Hours din Bucureşti. După acel moment a urmat o carieră construită pas cu pas. Azi, Ana Maria Galea, este invitată să cânte în ţară şi străinătate la evenimente de notorietate şi în cluburi, duce o continuă campanie de promovare a muzicii de jazz şi a artelor prin voluntariat, organizarea de concerte, spectacole, workshopuri, conferinţe.

În spectacolul „The man I love after….ten years” vor urca pe scenă alături de artistă unii dintre cei mai apreciaţi muzicieni de jazz din Statele Unite (John Betsch), Ungaria(Gyárfás István) şi România (Daniel Csikos şi Răzvan Cojanu) dar şi invitaţi surpisiză. Prezenţa actorului Nicu Mihoc va completa o distribuţie de excepţie. Ana Maria Galea aniversează zece ani de carieră muzicală, zece ani de când a ales să trăiască „în jazz”.

„The man I (still) love…after ten years” este o experienţă care te va face să trăieşti „îndrăgostit de dragoste”.
Mai multe detalii despre artistă puteți obține de pe site-ul www.anagalea.com

Partenerii evenimentelor sunt : Compania AquaServ, Mures Runners, AgentiadeCarte.ro, Cotidianul „Zi de Zi”, Societatea de Concerte Bistrița, Green Hours, UCIMR, Out in Mureș, TVR Tîrgu Mureș, Radio România Tîrgu Mureș

Număr de vizualizări :753


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro