Spectacolul de teatru pentru copii ”Harababura”, la Teatrul de Artă

oct. 12th, 2017 | By | Category: Eveniment

Duminică, 15 octombrie 2017, ora 11:00, Teatrul de Artă (Sfântul Ștefan 21, București) vă invită la spectacolul de teatru pentru copii ”Harababura”.

În Orășelul Zlobiu, trei prieteni jucăuși, Bela de la Caramela, Murdărel și Bughi Ugy, vor lucruri diferite unul de la altul. În aventura lor, îl vor întâlni pe Harababura. În același timp, ei sunt vegheați și ocrotiți de o zână pe nume Lumina.
LUMINA, o zână carismatică, veșnic răbdătoare și pozitivă, veghează asupra Orășelului Zglobiu și are grijă ca în final totul să fie bine. Când este nevoie, intervine în relație directă alți oameni.
BELA este cochetă, îi place mult ordinea și curățenia. Vrea să-l determine pe Murdărel să se spele pe dinți, dar la început nu reușește.
MURDĂREL este un tip vesel, pus mereu pe glume, aruncă tot felul de ambalaje pe jos și nu vrea să se spele pentru că el crede că trebuie să fie acceptat așa cum este. Este dispus chiar să plece din Orășelul Zglobiu doar ca să nu se spele.
BUGHI UGY vrea să arate că are talent de dansator și orator. Totodată, el incearcă să se facă plăcut de Bela și decide să o ajute să-l determine pe Murdărel să se spele. Există mici animozități intre el și Murdărel.
HARABABURA, un personaj aparent singuratic, este deznădăjduit că nu are prieteni. El e singurul care știe să ducă fel de fel de hârtii și ambalaje la gunoi. Lumina îl liniștește, spunându-i că de fapt el niciodată nu a fost singur și că o să aibă mulți prieteni.
Un spectacol cu multe încurcături haioase, dar care toate își vor găsi în cele din urmă o rezolvare; totul de o manieră distractivă și educativă.

Inițiator proiect:
Silviu Ciobanu

Distribuția (în ordinea intrării în scenă):
Lia Gherman – Lumina
Iulian Cuza – Murdărel
Oana Berbec – Bela de la Caramela
Ștefan Opreanu – Bughi Ugy
Alexandru Madaraș – Harababura

Afiș:
Cristina Dandu

Sunet și light design:
Laurențiu Zilberman

Spectacol realizat de Compania de Evenimente Zlobii SRL
Rezervări: 0742671808

Număr de vizualizări :825


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro