New Talent Competition, ediția a II-a

oct. 17th, 2017 | By | Category: Postcard

În perioada 21-22 octombrie 217, la Timișoara, Asociația Cultural- Educațională MELOPOLIS organizează Festivalul NEW TALENT COMPETITION, ediția a II-a, în Sala Orpheum a Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest și în Sala de spectacole a Colegiului Național de Artă” Ion Vidu”.

Ideea organizării NEW TALENT COMPETITION, un eveniment tip concurs aflat anul acesta la cea de-a doua ediție, a apărut într-un context în care tinerii simt nevoia să-și dezvolte capacitățile artistice, să se manifeste în fața publicului, să intre în competiție cu alți tineri din aceeași categorie de vârstă și cu aceeași experiență artistică. NEW TALENT COMPETITION se înscrie în Axa prioritară nr.2. Dezvoltare personală și profesională din Strategia de tineret a Municipiului Timișoara 2014 – 2020, direcția strategică nr.6 – Cultură, obiectivul 6.1: Susținerea creației și expresiei artistice a tinerilor.

NEW TALENT COMPETITION este destinat atât amatorilor, celor care studiază muzica doar de plăcere, dar şi profesioniștilor, celor care se află în diverse  etape ale carierei lor muzicale, cu vârste cuprinse între 6 şi 30 de ani. Secțiunile din concurs sunt: muzică cultă (interpretare vocală și instrumentală), muzică de divertisment (interpretare vocală și instrumentală), muzică tradițională (interpretare vocală și instrumentală), dans, teatru, compoziție.

NEW TALENT COMPETITION este un proiect susținut de Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local și este realizat în parteneriat cu Facultatea de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest și Casa de Cultură a Studenților.  Proiectul susține Timișoara 2021.

Parteneri media –  Radio Banat Link, Știri pentru copii.

Asociația Cultural-Educațională MELOPOLIS realizează activități cultural-educative și implementează proiecte din sfera educației muzicale, organizează ateliere muzicale interactive folosind reciclarea creativă și promovează prin acțiunile sale învățarea experiențială a copiilor.

Număr de vizualizări :827


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro