Nadine debutează ca scriitoare cu volumul: ”Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”

oct. 30th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Cunoscuta cântăreață și vedetă TV, Nadine Voindrouh, face un pas inedit în carieră, debutând astfel cu prima sa carte: ”Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”. Volumul vine în întâmpinarea publicului cu tehnici concrete și practice pentru îndeplinirea chiar și a celor mai îndrăznețe visuri. : ”Dreamboard. Îndeplinește-ți visurile și planul tău cu tine”  se găsește deja în mai multe librării, inclusiv pe www.editura-foryou.ro, urmând ca lansarea oficială să aibă loc la Târgul Internațional Gaudeamus, pe data de 25 noiembrie 2017, ora 12.00, la standul editurii For You.

Prin această carte în care am investit 2 ani, cititorul află care sunt pașii care  îl vor ajuta să își contruiască și să își reconstruiacsă viața exact așa cum și-o dorește. O viață frumoasă, prosperă și armonioasă. Cartea conține lucruri pe care le-am studiat, dar la fel de important, și lucruri pe care le-am trăit, le-am experimentat, le-am simțit, le-am regretat sau le-am iubit. Așa cum precizez și în carte, îndeplinirea visurilor ține de relația ta cu tine, la fel cum îndeplinirea planului tău cu tine ține de o strategie. Mi-am dorit foarte mult ca această carte să-l ajute pe cititor să ajungă acolo unde își dorește, devenind mai organizat, mai optimist și mai determinat, adică un învingător”, a declarat Nadine Voindrouh.

Pentru toți cei care vor să evolueze pe plan profesional, personal și nu numai, Nadine recomandă o unealtă foarte importantă – Dreamboard-ul, care te menține conectat la visurile tale, precum și o rețetă proprie a reușitei, cu ingrediente descrise pe larg: Decizia, Alegerea și Renunțarea, adică DAR. Cartea conține povești personale care te vor inspira, dar și numeroase exerciții și exemple de oameni care au reușit să depășească obstacolele și să le transforme în oportunități.

”Este creația unui om care a demonstrat că reușește în orice întreprinde. În plus, este o noutate pe piața editorială românească. În Occident, există numeroase programe de dezvoltare personală elaborate de oameni de succes sau de teoreticieni care au studiat îndelung natura umană. Însă în România nu exista, până acum, un material elaborat de cineva «din interior», care să cunoască avatarurile prin care a trecut națiunea noastră și să conceapă o metodă de lucru adaptată la istoricul și la mentalitățile românilor. Chiar și pentru noi, echipa Editurii For You, a fost o experiență transformatoare să lucrăm la această carte inedită”, a precizat Camelia Soceanu, Director General al Editurii For You.

Despre Nadine:

Așa cum mulți știu deja, viața lui Nadine a avut multe suișuri și coborâșuri. A avut o copilărie dificilă, fiind internată într-un orfelinat, după ce mama ei a murit când Nadine avea numai 6 ani, iar tatăl său a trebuit să părăsească țara din cauza sistemului comunist. De mică și-a dorit foarte mult să fie artistă, deși visul ei stârnea batjocura copiilor. La vârsta de 14 ani, s-a angajat ca vânzătoare și cu banii strânși s-a înscris la Școala Populară de Artă. A urmat apoi Școala Vedetelor, perioadă în care a devenit cunoscută publicului larg. A colaborat cu mai multe emisiuni TV și a scos pe piață mai multe albume. Faima nu i-a adus însă fericirea, iar după o perioadă de depresie, a decis să-și refacă viața într-o altă țară. A ajuns, astfel, să fie studentă la școala de teatru și film Lee Strasberg Theatre & Film Institute în Los Angeles, însă și-a dat seama că nu dorește să profeseze în actorie. Reîntoarsă în țară, și-a întemeiat o familie pe care o iubește enorm. A continuat să colaboreze cu diferite posturi TV și și-a înființat propria organizația non-guvernamentală prin care sprijină tinerii să se dezvolte personal. Visul ei acum este să inspire, să motiveze și să ajute cât mai mulți oameni să trăiască armonios și să-și urmeze visurile, indiferent cât de mari sunt acestea.

Număr de vizualizări :1213


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro