Lansare de carte și întâlnire cu scriitorul italian Sandrone Dazieri, la Cărturești Carusel

oct. 1st, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 5 octombrie 2017, la ora 19:00, la libăria Cărturești Carusel din Centrul Vechi, Strada Lipscani 55, editura Crime Scene Press vă invită la o seară-eveniment alături de cunoscutul scriitor italian Sandrone Dazieri. În ambianța de poveste din librăria Cărturești Carusel din Centrul Vechi, autorul va lansa „Îngerul”, al doilea său volum tradus la Crime Scene Press. În străinătate, romanul a avut un succes la fel de mare precum „Ucide-l pe Tată”, primul volum din serie, care a devenit aproape imediat un best-seller. Alături de Sandrone Dazieri se vor afla scriitorii George Arion și Caius Dobrescu, precum și criticul literar Ion Bogdan Lefter.

Sandrone Dazieri s-a născut la Cremona în 1964. A fost corector al editurii Telepress în calitate de expert în contracultură și beletristică. După debutul spectaculos din 1999 (romanul Attenti al Gorilla), a devenit redactor-șef al secțiunii pentru cărți polițiste a celebrei edituri italiene Mondadori. În 2006 a hotărât să devină scriitor cu normă întreagă. Primul său thriller internațional, „Ucide-l pe Tată”, a devenit imediat best-seller în lume; în românește a apărut în 2016. „Îngerul” este al doilea volum al trilogiei cu Dante Torre și Colomba Caselli, doi eroi nevoiți să se lupte cu proprii demoni pentru a reuși să învingă răul.

Sandrone Dazieri este cel mai în vogă scriitor italian de mystery & thriller, al cărui succes fulminant peste hotare – romanele sale au fost traduse în peste 20 de limbi, iar drepturile pentru ultimul roman din trilogie au fost deja cumpărate în Statele Unite, înainte ca romanul să vadă lumina tiparului – reprezintă în sine o carte de vizită.

Despre Îngerul: O seară răcoroasă de septembrie. Trenul de mare viteză de la Milano oprește în gara Termini din Roma. Din vagonul de clasa Top nu coboară niciun pasager: un atac chimic i-a ucis pe toți. Principalii suspecți: teroriștii ISIS. Colomba Caselli, polițista măcinată de coșmaruri și îndoieli, se vede nevoită să înceapă o anchetă dificilă. O clipă de neatenție duce la un masacru într-un centru islamic, iar Colomba este suspendată din Brigada Mobilă. Chiar dacă nu și-au mai vorbit de luni de zile, apelează la fostul ei partener, Dante Torre, bărbatul cu o inteligență uluitoare care a fost ținut aproape întreaga copilărie în întunericul unui siloz. Împreună, decid să continue ancheta pe cont propriu. Foarte curând descoperă că au dat de urma unei forțe pe care n-ar fi trebuit niciodată s-o stârnească. O forță de care se tem până și cei mai mari torționari din fostul URSS. Un demon crescut în infernul celei mai crunte închisori sovietice și care acum pășește pe pământ: Îngerul Morții.

„Nu îl treceți cu vederea: este un roman polițist fabulos.” Durango Telegraph

Număr de vizualizări :1386


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro