Expoziția „I aM a hoT ice, an avAst Luck, a no aCt” de Anetta Mona Chișa și Lucia Tkáčová, la Bratislava

oct. 6th, 2017 | By | Category: Postcard

În perioada 6 – 29 octombrie 2017, la Galeria SOGA din Bratislava, Slovacia, Institutul Cultural Român de la Praga susține expoziția artistei Anetta Mona Chișa intitulată „I aM a hoT ice, an avAst Luck, a no aCt”. Expoziţia este realizată de către Anetta Mona Chişa împreună cu artista Lucia Tkáčová din Slovacia, cu care colaborează din anul 2000. Creaţiile celor două artiste reflectă încercarea permanentă de a găsi o cale de mijloc între schimbările sociale și esteticul artistic pornind de la întrebarea: poate arta să stimuleze schimbări sociale fără a-și diminua puterea estetică? Expoziția „I aM a hoT ice, an avAst Luck, a no aCt” caută răspunsul acestei întrebări prin intermediul unor instalații ce includ proiecție, text și sculptură.

În cadrul vernisajului va fi lansată și monografia intitulată „a Love Can atTack a sun. Ah, atoMic i” care cuprinde documentația proiectelor celor două artiste din ultimii 8 ani.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 6 octombrie 2017, ora 19:00, la Galeriei SOGA din Bratislava, Slovacia.


Număr de vizualizări :633


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro