Daniel Făt lansează albumul ”9 (nouă)”, la MNLR

oct. 17th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 19 octombrie 2017, de la ora 19.00, la Muzeul Național al Literaturii Române, va avea loc evenimentul de lansare a celui mai recent album al artistului Daniel Făt, ”9 (nouă)”. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Daniel Făt spune despre sine că este actor, zdrăngănitor, improvizator. Ce uită să amintească este faptul că vorbește serios despre lucruri neserioase şi viceversa și că este un artist inepuizabil, plin de resurse. Născut la 19 iunie 1974, Daniel este mândru de rădăcinile sale maramureşene. A crescut și s-a format în Baia Mare, a absolvit Universitatea de Artă Teatrală din Târgu Mureş, secţia Actorie, promoţia 2000, a debutat la Teatrul Dramatic Baia Mare, în 1992, în 1996 a devenit actor mânuitor de păpuşi la teatrul de profil din Baia Mare, iar din 2003 până în 2007 a fost colaborator al Teatrului Masca din Bucureşti şi din 2003 membru al Companiei „Passe-Partout Dan Puric“, ca să dăm doar câteva repere artistice. Poate cel mai iubit dintre aceste repere este one man show-ul „Eftin, da’ bun”, realizat după „O scrisoare pierdută“ de I. L. Caragiale, spectacol în care Daniel interpretează toate cele nouă personaje, într-o concepţie regizorală şi muzicală ce-i aparţin. Daniel Făt este de asemenea omul-orchestră cu har divin, pentru că el cântă la mai multe instrumente. Ce e drept, pentru originalitate a fost răsplătit cu premii la diferite festivaluri, prea multe ca să încapă în spaţiul nostru tipografic. Ceea ce-l individualizează este vocea sa de tenor, clară şi sigură, cu care cucereşte publicul auditor. Erudiţia şi temperamentul său extrovertit sunt câteva dintre atuurile sale. Din cufărul misterios al sufletului său a scos câteva albume cu o muzică ce te atinge de la prima până la ultima piesă. Ar mai fi multe de spus despre Daniel Făt, însă cel mai bine vorbeşte el însuşi şi vă lăsăm să verificaţi singuri dacă este aşa sau nu.

Număr de vizualizări :649


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro