Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” organizează o preselecție națională pentru artiști lirici

oct. 9th, 2017 | By | Category: Postcard

Luni, 30 octombrie 2017, de la ora 14.00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” organizează o preselecție națională pentru artiști lirici (sopran, alto, tenor și bas). Condiția obligatorie pentru înscrierea la preselecție este dovada că participanții urmează cursurile unei facultăți de muzică sau sunt absolvenți ai acesteia.

Formularul de înscriere la preselecție este disponibil pe site-ul instituției, www.madrigal.ro. Informații suplimentare se pot solicita la adresa de e-mail contact@madrigal.ro.

Preselecția va avea loc la sediul instituției (în incinta Sălii Palatului) din Str. Ion Câmpineanu nr. 28 Corp C, Et. 3, Sect. 1, București.

Candidații vor pregăti pentru preselecție:

  • probă de vocalize
  • o lucrare vocală la alegere
  • probă de solfegiu la prima vedere.
Număr de vizualizări :726


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro