Asociația Arte Dell’Anima anunță câștigătorul concursului de scenarii ”Anima Film”-ediția I

oct. 16th, 2017 | By | Category: Postcard

Printr-un comunicat de presă, trimis pe adresa redacției AgențiadeCarte.ro, Asociația Arte Dell’Anima anunță câștigătorul concursului de scenarii ”Anima Film”-ediția I. Vă prezentăm textul integral al comunicatului.

”Așteptarea a luat sfârșit! Juriul nostru format din Laurențiu Damian, Laura Baron și Crina Lință a decis câștigătorul primei ediții a concursul de scenarii ANIMA FILM. Câștigătorul este scenariul „The Good Flirt” de Iulian Stanciu și Laurențiu Gligor. Concursul de Scenarii ANIMA FILM este un concurs de scenarii de scurtmetraj, care îşi propune să promoveze oameni talentaţi, creativi şi serioşi. Organizat de Asociaţia Arte dell’Anima, Concursul de Scenarii ANIMA FILM serveşte un singur scop: descoperirea şi promovarea talentelor. În fiecare sesiune de concurs se va alege un singur film. Genurile eligibile pentru filme sunt: ficţiune, experimental, thriller/horror, comedie, SF şi documentar. Autorului scenariului câştigător i se oferă oportunitatea de a-şi produce filmul lucrând în colaborare cu Asociația noastră. Le mulțumim tuturor participanților la concurs.”

Număr de vizualizări :582


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro