Sesiuni de informare Europa Creativă – Cultura, la Craiova și Timișoara

sept. 14th, 2017 | By | Category: Postcard

În zilele de 19 și 28 septembrie 2017, Biroul Europa Creativă România organizează, la Craiova și Timișoara, două evenimente dedicate organizațiilor din sectoarele culturale şi creative de la nivel local și regional interesate să acceseze linia de finanțare proiecte de cooperare europeană din cadrul Programului Europa Creativă – Subprogramul Cultura.

În cadrul evenimentelor vor fi prezentate caracteristicile liniei de finanțare, criteriile de eligibilitate, exemple de proiecte finanțate, dar și aspecte practice privind completarea şi depunerea cererilor de finanţare.

Următorul eveniment la care Biroul Europa Creativă – Cultura va susține o informare va avea loc la Cluj în data de 4 octombrie 2017 și va fi organizat de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Calendarul evenimentelor programate pentru anul în curs este disponibil aici.

Află mai multe despre evenimentul de la Craiova
Află mai multe despre evenimentul de la Timișoara
Număr de vizualizări :822


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro