Program nou de studii postuniversitare, la UNATC „I.L. Caragiale”

sept. 29th, 2017 | By | Category: Postcard

UNATC „I.L. Caragiale”  anunță un nou program de studii postuniversitare:  Arta actorului de film.

Durata: 1 an; limba de predare: română, număr de locuri: 14 cu taxă (7000 lei în două tranșe a câte 3500 lei fiecare, la confirmarea locului.)

Înscrierile pentru admitere se fac la Facultatea de Teatru a UNATC în perioada 09 – 12 octombrie 2017, între orele 10.30– 16.00.

Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă:

  1. Dosar plic
  2. Cerere tip de înscriere
  3. Diploma de bacalaureat (original și copie legalizată)
  4. Diploma de licență (original și copie legalizată)
  5. Certificatul de naștere – în copie legalizată
  6. B.I. / C.I. și copie

Probă examen: 15 octombrie (duminica), ora 11.00

Candidații trebuie să prezinte un discurs motivațional de maximum 5 minute și un monolog sau/și povestire din dramaturgia universală pe care să-l susțină în limba română. De asemenea, să fie pregătiți pentru exerciții specifice actoriei de film pe care le-ar putea lucra la cererea comisiei.

Număr de vizualizări :1170


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro