Lansarea proiectului „Arhiva de arhitectură: case și prăvălii”

sept. 20th, 2017 | By | Category: Postcard

Joi, 21 septembrie 2017, începând cu ora 19:30, la Casa de cultură „Friedrich Schiller” din strada Batiștei nr. 15, sector 2, Asociația Istoria Artei vă invită, la evenimentul de lansare al proiectului cultural și editorial online „Arhiva de arhitectură: case și prăvălii”. Participanții vor primi gratuit caietul de activități realizat în cadrul proiectului cu sprijinul financiar al Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB. Evenimentul se desfășoară în limba română și participarea este gratuită.

„Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural București Oraș participativ de către Primăria Municipiului București prin Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti ARCUB.”

Proiect editorial online co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.”

Parteneri:

Arhivele Naționale ale României, Ordinul Arhitecților din România, Muzeul Municipiului București, Casa de cultură „Friedrich Schiller”, Asociația Bucureștiul Meu Drag, Asociația ARCHÉ, Elite Art Gallery

Număr de vizualizări :597


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro