Lansarea celui mai mare proiect de artă urbană, “Playing B-OSA”, la Galateca

sept. 11th, 2017 | By | Category: Postcard

Marți, 5 septembrie 2017, ora 19.00, la galeria Galateca alături de artiștii și arhitecții Pisica Pătrată, Mihai Zgondoiu, Dorina Horătău, Ștefan Crețu, IIOANA, Kitră, Sergiu Chihaia, Bogdan Cazacincu, Octavian Neculai, Ana Maria Crișan și Tudor Cucu, organizatorii Festivalului B-OSA, Bucharest Open Street Art, au  lansat mult așteptatul proiect de artă urbană.

În perioada 5 septembrie – 30 septembrie 2017, Playing B-OSA dezvăluie câteva fragmente din creațiile care vor fi prezente în Festivalul de artă urbană B-OSA. Un instantaneu din lungul drumul al concepției pe care artiștii români participanți îl au de parcurs până anul viitor.

De ce B-OSA? Pentru că B-OSA înseamnă Bucharest Open Street Art și este cel mai mare festival de artă urbană din România care se va desfășura în lunile mai, iunie, iulie 2018, în București. În arta urbană promovată de Festivalul B-OSA se regăsesc: grafitti-ul, street painting-ul, mural painting-ul, instalaţiile în spaţiul public, arhitectura urbană şi trendurile tehnologice ale spaţiului urban. Pe perioada celor 3 luni, lucrările artiştilor români şi străini vor putea fi vizionate pe traseul Bucharest City Tour şi în arealul Complexului Comercial Băneasa.

Playing B-OSA anunta si un alt proiect, intitulat “Arta la intrare”, coordonat de artista Anca Boeriu și inițiat de Asociația Neo Art și Galeria Galateca. Arta la intrare powered by B-OSA cucereste orasul din 19 septembrie.

Expoziţia “Playing B-OSA” este inclusă în Festivalul Strada de C’ARTE, ajuns la ediția a VI-a şi parte din traseul cultural propus de Festivalul George Enescu.

Organizatorii B-OSA, Bucharest Open Street Art

“Playing B-OSA”

Expoziție de artă urbană

5 septembrie – 30 septembrie 2017

Galeria de artă contemporană și design Galateca

Număr de vizualizări :860


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro