Expoziția ”Spirit și pasiune în uniformă”, la Galați

sept. 29th, 2017 | By | Category: Postcard

Miercuri, 4 octombrie 2017, ora 12.00,Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galați și Asociația Internațională a Polițiștilor Regiunea 2 Galați în parteneriat cu Asociația Galați, orașul meu vă invită la vernisajul expoziției ” Spirit și pasiune în uniformă”.

Expozanți:

Nour GHEORGHE – sculptură

Trăirile și momentele speciale ale fiecărui vernisaj sunt unice și pline de satisfacții sufletești atunci când din prea plinul tău de frumos  creat îl transmiți și celor din jurul tău prin tot ceea ce faci în slujba frumosului din artă și pentru artă. Tot ceea ce facem sunt mărturii în timp ale frumosului trecute prin eul fiecăruia.

Florin MOCANU – fotografie

Ce este arta, decât un mod de a privi?

Pasiunea mea pentru fotografie, s-a născut din dragostea mea pentru frumos și dorința de a imortaliza diferitele etape ale existenței umane. Prin intermediul obiectivului fotografic, încerc să surprind momente, locuri și persoane, care să rămână mărturii în timp și care să transmită, la rândul lor, privitorului emoția clipei.

Fotografia reprezintă un mod de a mă relaxa și de a regăsi echilibrul interior, reușind totodata să cunosc locuri încărcate de istorie, precum și oameni minunați.

Cătălin Irinel IONESCU – pictură

A gândi artistic este ușor oricui, dar să materializezi artistic gândurile tale, cu mâinile doar prin ochii tăi, este o mare încercare și pentru tine și pentru ceilalți, doar să te înțeleagă. La acest nivel, mereu se face diferența între artiști. Totuși să nu uităm, orice artist consacrat, la început a fost un amator!

Silviu IORGA – embleme militare

Colecționează de șapte ani embleme și însemne de poliție din toată lumea. Ele au fost obținute de la colegii români și străini cu care a executat misiuni în comun, prin schimburi cu alți colecționari dar și cu ajutorul colegilor care execută misiuni externe.

Evenimentul se va desfășura în Lapidarium, secție a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galați, str. Mr. Iancu Fotea, nr. 2.

Număr de vizualizări :666


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro