Dezbaterea ”Demografia – Iarna demografică a României și a Europei ”, la Iași

sept. 19th, 2017 | By | Category: Postcard

Miercuri, 20 septembrie 2017, de la ora 17:00, la Casa Armatei din Iași, va avea loc dezbaterea ”Demografia – Iarna demografică a României și a Europei”. Evenimentul este organizat de Departamentul ProVita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor, în parteneriat cu Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iași și Instituția Prefectului Iași.

La dezbatere vor participa dl. Marian Șerbescu, Prefectul Județului Iași, Pr. Prof. Dr. Ioan Cristinel Teșu, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” Iași și reprezentanți ai Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt” Iași.  Întâlnirea își propune să pună în discuție situația demografică a României, în context european.

Este cunoscut faptul că în ultimii ani România are o perioadă de declin în ceea ce privește sporul demografic. Invitații vor dezbate subiecte precum îmbătrânirea populației, încurajarea familiilor tinere, identificarea și combaterea problemelor sociale care descurajează natalitatea.

Participarea la dezbatere este gratuită, dar se face pe bază de invitație (inclusiv pentru mass-media). Detalii despre obținerea accesului la eveniment puteți găsi pe pagina de facebook  a Departamentului Pro Vita (www.facebook.com/ProVitaIasi).

Număr de vizualizări :660


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro