Spectacolul ”Ediție Specială”, cu Horațiu și Bogdan Mălăele, revine la Cinema PRO

aug. 17th, 2017 | By | Category: Eveniment

Miercuri, 23 august 2017, de la ora 19.30, pe scena Cinema PRO din capitală, va fi prezentat publicului,„Ediţie Specială”, spectacolul plin de amuzament în care actorul Horaţiu Mălăele este secondat de fiul său, Bogdan Mălăele şi de muzicianul Radu Captari. Seara va continua cu proiecţia gratuită a filmului „Funeralii Fericite”, o comedie în care Horaţiu Mălăele poate fi regăsit atât în ipostaza de actor, cât şi în cea de regizor.

Convins că râsul va mântui lumea, actorul Horațiu Mălăele îi provoacă pe spectatori  la o nouă seară de vară sub nota hazului de necaz.

Cu umorul său tipic și infinita plăcere a improvizației, Horațiu Mălăele va face o nouă demonstrație de virtuozitate pentru a-i încânta pe cei prezenți cu noul spectacol, la baza căruia se regăsesc texte puternice, pigmentate cu momente culese din cele mai aplaudate reprezentații.

Horațiu Mălăele – Video: https://www.youtube.com/watch?v=B6lPTO9gORo

”Ediție Specială” are o dinamică deosebită, Mălăele, tatăl și fiul având momente spumoase de dialog actoricesc și monologuri ce stârnesc hohote de râs, îmbinate cu melodii  interpretate de îndrăgitul artist Radu Captari. Muzica, interpretată de artistul 100% român dar cu suflet rusesc va contura tabloul  fascinant al universului umoristic  – ”Ediție Specială”.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate de la casa de bilete a cinematografului Cinema PRO, sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro și www.ticketnet.ro.

Număr de vizualizări :843


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro