Eveniment LIVE: ”O seară cu Marcel Iureș”, la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City

aug. 22nd, 2017 | By | Category: Eveniment

Sâmbătă, 16 septembrie 2017, ora 18.00, Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City vă invită la „O seara cu Marcel Iures”. Marcel Iureș îi va dezvălui Irinei Margareta Nistor, moderatorul acestui eveniment, secretele carierei sale, însa cei doi vor vorbi și despre viață, arta și frumos. Iar la final, va exista o sesiunea de Întrebări și Răspunsuri cu publicul prezent. Evenimentul reprezintă o ocazie unică pentru fani de a-l cunoaște mai bine pe marele actor.

Biletele pot fi cumpărate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City sau online pe site-ul Grand Cinema & More:

grandentertainment.ro/grand-cinema-more/show/eveniment-live-o-seara-cu-marcel-iures

Pretul biletelor pentru evenimentul „O seara cu Marcel Iures” variaza conform următoarelor categorii:

  • Bilet Standard: 60 lei (achiziționate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) și respectiv 59 lei (achiziționate online pe site-ul Grand Cinema & More)
  • Bilet Premium: 120 lei (achiziționate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) și respectiv 119 lei (achiziționate online pe site-ul Grand Cinema & More). Prețul Biletului Premium include accesul la cocktailul din seara evenimentului, la care va participa actorul Marcel Iureș.

Eveniment sustinut de: UPC Business, Oblique Media, Look Media Profile, Acis, Grand Cinema &More .

Număr de vizualizări :799


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro