spot_img

Un festival internațional la Costinești : ”Out Of Doors Fest 2017”, ediția a V-a

În zilele de 4 și 5 august 2017, la White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară), Doors Events și White Horse Costinești prezintă ”Out Of Doors Fest”- ediția a V-a. Cele mai fierbinți seri ale verii, 4 și 5 august, aduc ROCK-ul la White Horse, în Costinești! Out Of Doors Fest – două zile de festival ce reunesc cele mai în vogă trupe din România și nu numai: Alternosfera, Cristi Minculescu și IRIS, Coma, Trooper, Omul Cu Șobolani, Șuie Paparude, MACANACHE ȘI THE PUTREDS, E.M.I.L. și mulți alții. Special guest – CRAZY TOWN din America.

Out Of Doors Fest 2017 este mai mult decât un festival de muzică, el reprezintă o formă de manifestare a spiritului liber și creator, dorința de autodefinire și reîmprospătare a legendei ce făcea din Costinești unul dintre cele mai râvnite locuri de agrement și bună dispoziție, o oază de tinerețe și vivacitate.

Out Of Doors Fest este un proiect construit pentru tineri, la care participă, în mod natural, toți consumatorii de artă muzicală, de la vârste cât mai fragede, până la cele înaintate.

Luând ca reper experiențele anterioare, Out of Doors Fest 2017 este un eveniment al cărui public va depăși 4000 de spectatori (aproximativ 2000 de participanți/ zi).

Locul de desfășurare pentru ediția a V-a a festivalului este White Horse Rock’n Roll Costinești (vis-a-vis de Teatrul de Vară).

Programul festivalului:

Out Of Doors Fest se desfășoară în zilele de 4 și 5 august 2017 (vineri și sâmbătă) și are ca invitați următoarele trupe:

Vineri, 4 august 2017:

Special Guest from U.S. – CRAZY TOWN!

Șuie Paparude

OCS

MACANACHE SI THE PUTREDS

E.M.I.L.

Argatu’ si romaN

Sâmbătă, 5 august 2017:

Alternosfera

Cristi Minculescu & IRIS

Trooper

Coma

Masterpiece – Tribut Metallica

Trupele de deschidere la această ediție a festivalului vor fi: Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut (4 august), Folk & Rock Company și Full Tones (5 august).

Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele două zile de festival se va face începând cu ora 18,oo. Ora de începere a concertelor este 19,oo.

Out Of Doors Fest a lansat abonamentele pentru cele două zile de festival, 4 și 5 august, la prețul de 100 de lei (presale, până la 1 august). De la data de 1 august, prețul abonamentului va fi 120 de lei. Cei care își doresc bilete pentru o singură zi a festivalului, vor putea să le achiziționeze, începând cu data de 1 august de la sediul Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A) sau de la terasa White Horse Rock’n Roll din Costinești .

Abonamentele s-au pus în vânzare online pe: www.iabilet.ro și la sediile Doors Club Constanța (str. Traian nr. 68A) și White Horse Rock’n Roll Costinești.

Informații la tel. 0763661622, pe outofdoorsfest.ro (site-ul oficial al festivalului) și pe www.doorsclub.ro

De-a lungul celor patru ani în care s-a desfășurat, Out Of Doors Fest și-a propus să se facă remarcat nu numai ca un festival de muzică, ci și ca o oază de cultură originală, într-o încercare dârză de a reînvia spiritul tânăr și energic al Costineștiului de altădată.

În vara aceasta, tu știi unde va fi distracția! Out Of Doors Fest, 4-5 august 2017, White Horse Rock’n Roll Costinești – două zile de festival care reunesc unele dintre cele mai bune voci și trupe din România. Special Guest from U.S. – CRAZY TOWN! Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de atmosfera unui festival de top la care coordonatele de bază sunt: tinerețe, energie și muzică bună la Costinești!

Istoric OODF:

Prima ediție OODF a avut loc în parcarea Maritimo Shopping Center, un punct important pentru orașul Constanța, ediție care s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile cu artiștii Zdob și Zdub, Vița de Vie, ROA, Timpuri Noi și mulți alții, adunând aproximativ 2000 oameni.
Cea de a-2-a ediție OODF s-a desfășurat pe plaja Doors, în Mamaia Nord, eveniment la care au luat parte, în 2 zile, peste 3000 oameni și unde au urcat pe scenă trupele: Alterosfera, Cargo, E.M.I.L, Omul cu Șobolani și multi alții. Astfel OODF devine de la an la an mai popular, cu o masă mare de consumatori de evenimente live și cu o diversitate mai mare în line-up-ul artistic.

Out Of Doors Fest, ediția a 3-a (24-25 iulie 2015), a avut loc la Costinești, în incinta complexului White Horse Rock’n Roll – loc emblematic pentru muzica rock și lumea bună din Costinești.
Au participat la acesastă ediție trupe de referință ale muzicii românești: Treișpe Cuvinte, Popa Sapkă, Omul cu Șobolani, Vama, Ramm Brand(t) – Tribute to Rammstein, Desant, Trooper, Zdob și Zdub.

Ediția a 4-a Out Of Doors Fest (5-6 august 2016) a marcat un real succes atât prin valoarea trupelor care au urcat pe scenă, atmosfera creată și energia debordantă transmisă publicului, cât și din punct de vedere al numărului neașteptat de mare de participanți. Au urcat pe scenă la această ediție: Cargo, The R.O.C.K., Dan Helciug și Spitalul de Urgență, Mihai Mărgineanu Band, Vița de Vie, Bucovina, Trooper, ZOB, Cred Că Sunt Extraterestru. Două zile de recitaluri de excepție care au demonstrat că White Horse Rock’n Roll este o destinație importantă pentru iubitorii muzicii rock din România.

Articole recomandate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2022

De 13 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2022, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași, Ficțiunea OPTm și Gala Tinerilor Scriitori / Cartea de poezie a anului 2022, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 85 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2022: 30 de cărți de poezie, 30 de cărți de proză, 10 cărți de critică, istorie și teorie literară, precum și 15 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2023, ora 23.00. Juriul Premiilor AgenţiadeCarte.ro este compus din scriitorii Florin Iaru, Cristian Teodorescu și Dan Mircea Cipariu (președintele asociației Euro CulturArt). Juriul va anunța, după închiderea votului pe agentiadecarte.ro, printr-un comunicat de presă, câștigătorii. Premiile, în valoare de 5000 lei, sunt finanțate de Ministerul Culturii.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2021

De 12 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2021, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 71 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2021:  30 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 11 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2022, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2020

De 11 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2020, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Observator Cultural, Ziarul de Iași și Gala Tinerilor Scriitori, dar și propriile preferințe ale editorilor și colaboratorilor noștri. Astfel, propunem 74 de titluri pe care le considerăm semnificative pentru anul editorial 2020: 31 de cărți de poezie, 20 de cărți de proză, 10 cărți de critică literară, istorie literară și teorie literară, precum și 13 cărți de eseu, publicistică și memorialistică. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2021, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului. (Dan Mircea Cipariu)

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2019

De 10 ani, AgențiadeCarte.ro propune un top anual al celor mai bune cărți. Pentru anul editorial 2019, echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. Astfel, propunem câteva titluri pe care le considerăm semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Cititorii AgenţiadeCarte.ro pot vota și comenta titlurile alese de noi. Votul este deschis până la 31 august 2020, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2018

În anul editorial 2018, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, Iocan și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 31 august 2019, ora 23.00. După închiderea votului, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi ale publicului și ale unui juriu desemnat de Asociația Euro CulturArt. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2017

În anul editorial 2017, au fost publicate câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2018, ora 23.00. Pe 31 august 2018, de Ziua Limbii Române, într-un eveniment public, AgențiadeCarte.ro va premia cărțile ce vor întruni cele mai multe voturi. Vom acorda câte un premiu pentru fiecare secțiune a topului.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRȚI ALE ANULUI 2016

Anul 2016 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural și Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 27 august 2017, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2015

Anul 2015 a propus câteva titluri semnificative pentru o viitoare istorie a literaturii române contemporane. Echipa AgenţiadeCarte.ro a scanat nominalizările pentru Premiile Radio România Cultural, Observator Cultural, România literară, Gala Tinerilor Scriitori, dar şi propriile preferinţe ale editorilor. A rezultat o listă de propuneri pe care cititorii AgenţiadeCarte.ro o pot vota, comenta şi critica. Votul este deschis până la 15 mai 2016, ora 23.00.

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

(S)TOP CELE MAI BUNE CĂRŢI ALE ANULUI 2010

Cotidianul cultural AgenţiadeCarte.ro este membru al Asociației Publicațiilor Literare și Editurilor din România (APLER)

 

Publicaţie culturală finanţată cu sprijinul Ministerului Culturii.

ISSN: 2248 – 1508