Spectacol de Ada Milea la MNLR: ”Insula, concert cu jucării”, după Gellu Naum

iul. 25th, 2017 | By | Category: Eveniment

Marți, 1 august 2017, ora 19.30, în Grădina Muzeului Național al Literaturii Române (Str. Nicolae Crețulescu 8), Ada Milea, Bobo Burlăcianu și Anca Hanu prezintă ”Insula, concert cu jucării”, adaptare după Gellu Naum. ”Insula, concert cu jucării”, spectacol realizat de Ada Milea, surprinde încă o dată umorul poetic al scriitorului suprarealist Gellu Naum, prin propriul spirit ludic cu care interpreta abordează lumile naumiene. Robinson Crusoe (Bobo Burlăcianu) se află singur pe o insulă pustie populată cu tot felul de personaje: canibali politicoși, un pirat născut cu picioare de lemn sau bunicuțe periculoase. Spectacolul este prezentat de MNLR pentru a marca împlinirea a 102 ani de la nașterea scriitorului Gellu Naum, chiar în avanpremiera Festivalului „Gellu Naum”, ajuns anul acesta la cea de-a doua ediție, desfășurat la București și Comana, în perioada 4-5 august 2017. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Cu această ocazie, sunteți invitați să vizitați expoziția de bază a MNLR, vernisată în data de 21 martie 2017, în care veți descoperi o vitrină dedicată scriitorului Gellu Naum, pregătită cu ajutorul Fundației Gellu Naum, care a oferit în custodie obiectele prezentate.

Odată cu inaugurarea noii expoziții de bază a Muzeului Național al Literaturii Române (Nicolae Crețulescu nr. 8), MNLR își propune o deschidere cât mai mare față de publicul vizitator de toate vârstele, printr-o serie de evenimente prin care se dorește repoziționarea unei instituții de importanță națională pe harta culturală, educațională, turistică a Bucureștiului, dar și a țării.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

* Accesul la toate evenimentele organizate de Primăria Municipiului București prin Muzeul Național al Literaturii Române este gratuit.

Parteneri media: Radio România Cultural, RFI, TV City, Observator Cultural, Cultura, Contemporanul, AgenţiadeCarte.ro, publicația on-line IQool.

Mai multe informații accesând site-ul www.mnlr.ro

Număr de vizualizări :1374


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro