Expoziția ”StartPoint Prize 2017”, la Victoria Art Center

iul. 11th, 2017 | By | Category: Postcard

Joi, 13 iulie 2017, la orele 19.00, Victoria Art Center (Calea Victoriei 12 C, București)  vă invită la vernisajul expoziției ”StartPoint Prize 2017”.

StartPoint Prize scanează în fiecare an proiectele de dizertație a studenților din mai multe universități de artă din Europa încă din 2003 și reprezintă astăzi cel mai mare eveniment de acest gen, ce are ca scop crearea unei platforme pentru viitoare colaborări între tinerii artişti, galerii și instituții.

Expoziţia StartPoint Prize găzduită de Victoria Art Center prezintă o selecţie a celor mai bune proiecte realizate în 2017 de absolvenţi ai universităţilor de artă din România. Un juriu desemnat de organizatori va alege participantul la faza finală ce va avea loc laTrade Fair Palace, National Gallery în Praga.

Expoziție organizată cu suportul Institutului Ceh.

Artiști:

CRISTIAN AVRAM, LUIZA DANIELA BARBU, TEODOR BĂDĂRĂU, MIRELA BICHIGEANU, GAGYI BOTOND, CLAUDIA BRĂILEANU, LUCIAN BRUMĂ, MARTA CIOPAȘIU, VALENTIN IONESCU, DAN IORDACHE, TINCUȚA MARIN

Program

14-30 iulie 2017

Marți-Vineri 15.00-19.00

Sâmbătă 11.00-15.00

Număr de vizualizări :918


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro