”ARTISTHETEACHER PARTY & from lea to bogdan and back via alex”

iul. 6th, 2017 | By | Category: Postcard

Luni, 10 iulie 2017, ora 19.00,  CALINA Spațiu de Artă Contemporană (Strada Mărășești 1-4, Timișoara ) vă invită la ”ARTISTHETEACHER PARTY”, music by ZERO & from lea to bogdan and back via alex.

În artă, o ecuație este o propoziție ce afirmă că două expresii artistice sunt egale (o identitate) doar pentru anumite valori ale variabilelor implicate în acestea (sau chiar pentru nici o valoare). Valorile variabilelor pentru care egalitatea este adevărată poartă numele de soluții. Propozițiile artistice care definesc ecuațiile pot fi adevărate (dacă au cel puțin o soluție) sau false (dacă nu au soluție).*

Bogdan Rața este interesat de problematica percepției și a figurii umane în sculptură. Trăiește și lucrează în Timișoara.

Lea Rasovszky practică un stil de desen ironic și direct, investigând clișeele de gândire și valorile periferice ale societății actuale. Trăiește și lucrează în București.

Alex Boca este preocupat de importanța desenului în procesul de transpunere fizică a ideilor în artă. Trăiește și studiază în Paris.

ARTISTHETEACHER este un proiect inițiat de Bogdan Rața împreună cu Alina Cristescu, în parteneriat cu Facultatea de Arte și Design, Timișoara și va conține conferințe, dezbateri performance, expoziții, prezentări și workshop-uri în perioada februarie – iulie 2017.

*artă înlocuiește cuvântul matematică în definiția ecuației.

(sursa: ro.m.wikipedia.org)

Număr de vizualizări :935


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro