Recital poetic, prezentări de carte şi discuții cu doi poeți suceveni

iun. 13th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 15 iunie 2017, de la ora 21.00, în salonul din Insense Vynil Bar&Coffee (Suceava, str. Ciprian Porumbescu nr.1, vizavi de Hanul Domnesc) va avea loc un recital poetic, prezentări de carte şi discuții cu doi poeți suceveni, membri ai grupării literar-artistice Zidul de Hârtie.

Doru Mihai Mateiciuc (n. 1961) a debutat în anii optzeci, publicându-și primele poeme în volumul colectiv Prier, la editura Cartea Românească. A mai publicat volumele Rafee (Timpul, Iaşi, 2014), Iluizia (Limes, Cluj, 2015), La pluie sur le sable brulant (Edilivre, Paris, 2017). Ultimul său volum, proaspăt apărut, se numeşte Antierotica şi a apărut la editura Junimea din Iaşi.

Florin Dan Prodan (n. 1976) a debutat cu volumul Pe scurt, la editura T, din Iaşi, în 2005. A mai publicat On the Road. Poeme de călătorie (Kathmandu, 2012), Poem pentru Ulrike (Vinea, Bucureşti, 2013) şi Poeme şi note informative despre eroi şi morminte (Zidul de Hârtie, Suceava, 2014). Joi va citi din Poemele de pe Facebook (Cartea Românească, Bucureşti, 2017).

Număr de vizualizări :1239


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro