Prezentarea volumului “Fitoterapie clinică aplicată”

iun. 16th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Miercuri, 28 iunie 2017, ora 18.00, Librăria Sophia şi Laboratoarele Fares Bio Vital vă invită  la prezentarea volumului “Fitoterapie clinică aplicată”, carte care reprezintă o pledoarie pentru valorizarea sau mai bine zis pentru repunerea în valoare a celei mai vechi metode terapeutice din lume. După un secol de renunţare voită la efectele terapeutice ale plantelor, astăzi trăim vremea când omul se reînţelepţeşte şi începe să caute tot mai insistent virtuţile terapeutice ale extractelor vegetale.

Invitaţi:

Dl. Răzvan Codrescu – poet, eseist, traducător,

director literar al Editurii Christiana din Bucureşti,

redactor-şef al revistei „Lumea credinţei” din București,

consilier editorial al Editurii „Lumea Credinței” din Bucureşti.

Dl. dr. Pavel Chirilă – Director al Fundaţiei „Sfânta Irina”.

În 2006, fundaţia a construit Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfânta Irina”, care are ca scop îngrijirea specializată a bolnavilor de cancer şi leucemie aflaţi în stadiu avansat.  Fundaţia „Sfânta Irina” a inaugurat pe 25 septembrie 2012, în localitatea Slatina-Nera din judeţul Caraş-Severin, lucrările de construcţie a Clinicii Nera – Centrul pentru Cercetări în Recuperare Oncologică.

Moderator:

dr. Carmen Nonn

medic specialist medicina de familie, competenta apifitoterapie, formator fitoterapie. 23 de ani medicina alopată/clasică, de 10 ani în echipa de cercetare, compartiment medical, Laboratoarele Fares Bio Vital, Orăştie.

Număr de vizualizări :1562


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro