Lansare de carte: „Palmetto 361” de Silviu Buzan

iun. 5th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 8 iunie 2017, începând cu ora 18.00, la Librăria Book Corner (Bulevardul Eroilor 15, Cluj-Napoca), editura Școala Ardeleană vă invită la lansarea romanului „Palmetto 361” de Silviu Buzan (Prefață de Victor Cubleșan, Colecția Școala ardeleană de proză). Prezintă: Victor Cubleșan, Vasile G. Dâncu, Ion Mureșan.

Silviu Buzan s-a născut la Cluj-Napoca, în 1973. A absolvit în 1992 Liceul „George Coșbuc” în cadrul liniei de predare în limba germană. În același an s-a înscris la Facultatea de Litere, secția germană-română, pe care a absolvit‑o în 1996, an în care a început și Facultatea de Filosofie. Pe aceasta din urmă a dus‑o doar până în anul trei, când, în 1999, a plecat în SUA, unde a stat următorii cinci ani de zile. În vara lui 2004 s‑a reîntors în România, reluând Facultatea de Filosofie, pe care a terminat-o în 2006. În 2011 a publicat, la Editura Grinta, cartea de debut, „Scara lui Iacob”. În anul 2013 a mai publicat la aceeași editură încă două cărți: „Pentagon” (premiată în 2013 la Concursul Național de Proză „Liviu Rebreanu”) și „Salon șase”.

Număr de vizualizări :1206


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro