Comedia „Lasă-mă să te sărut!” încheie stagiunea Teatrului de Pică

iun. 26th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 6 iulie 2017, ora 20:00, la Epic Bar, Teatrul de Pică încheie stagiunea 2016-2017 cu o nouă reprezentație a comediei „Lasă-mă să te sărut!”.

”Dacă vreți să mai râdeți cu noi încă o dată, nu ezitați să vă rezervați din timp locurile. Altfel, ne veți mai vedea abia din toamnă, când vom reveni cu noi premiere și proiecte-surpriză.

Lasă-mă să te sărut! ( Portrete I)
este prima producție a companiei independente „Teatrul de Pică” din Bucureşti. Spectacolul reuneşte 5 actori tineri care şi-au dorit să aducă teatrul mai aproape de inima publicului. Astfel, în câteva cadre asemănătoare unor diapozitive vii, cei 5 interpreţi prezintă publicului portrete umane extrem de adevărate şi contemporane.

Te plimbi zilnic prin oraş. Treci mereu pe aceleaşi străzi. Te trezesti şi te îndrepti spre o ţintă precisă. Niciodată nu întorci privirea în dreapta sau în stânga. Niciodată nu zăbovesti cu privirea asupra detaliilor din jur. Te-ai gândit vreodată că, poate, dacă ti-ai desprinde ochii de dalele trotuarului ai descoperi lumea? Nu trăim singuri.
Dragostea la prima vedere e greu de găsit. Dragostea la prima vedere e şi mai greu de păstrat. Să te-ndrăgosteşti e lucru mare. Iubirea e un joc, pe care doi copii îl joacă de-a lungul vieţii. Iubiţi, zâmbiţi şi aplaudaţi dragostea. Sunt doar franturi, mici cioburi de portrete urbane pe care le puteti admira intr-o frumoasa oglinda teatrala.
Dragii mei, va invit într-o lume dominată de iubire, pentru a vă delecta cu câteva figuri din societatea urbană. Opriți-vă pentru o oră și ridicați privirea spre scena unde veți descoperi personaje și oameni incredibil…de adevărați. Veți avea, poate, surpriza să vă recunoasteți printre portretele noastre.

Distribuția:
Maestrul de ceremonii: Tudor Costin Sicomas
Irma Lambert / Ea : Lavinia Alexandru
Pastorul Shannon/ Baiatul: Stefan Opreanu
Armand : Antonio-Tadeusz Minca
Maggie/ Fata: Gabriela Alexandru
Un spectacol de Tudor Sicomaş şi Antonio Tadeusz Mincă

Vă amintim că suportul artist este de 25 lei și se plătește la intrarea în sala de spectacol.

Rezervări: 0758.513.531, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pică sau prin email la adresa teatruldepica@outlook.com

Mulțumim sponsorului principal, BrosNor, care ne asigură, la fiecare spectacol, caietele-program handmade.

Mulțumim, Epic Bar, pentru găzduire și pentru tot sprijinul acordat în stagiunea 2016-2017.

Mulțumim partenerilor noștri: Raftul cu Idei, Agenția de carte, Paul Duțu, Revista Teatrală Radio, Bucharest City App, Coțofana Urbană.”, anunță Teatrul de Pică printr-un comunicat de presă trimis pe adresa redacției AgențiadeCarte.ro.

Număr de vizualizări :898


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro