Caravana EUB, vizibilitate dinspre București înspre Oxford

iun. 12th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Marţi şi miercuri, 13-14 iunie 2017, începând cu ora 9:30, Caravana EUB se va afla laFacultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (Splaiul Independenţei, nr. 204), cu prilejul celei de a patra ediţii a Bucharest – Oxford Workshop in Applied Ethics (parte a seriei Bucharest Colloquium in Analytic Philosophy – BCAP 2017).

Evenimentul reuneşte specialişti în etică aplicată şi filosofie practică din Anglia şi România, ca rezultat al unui parteneriat Universitatea din Oxford – Universitatea din Bucureşti.

Caravana EUB va aduce titluri din cele mai diverse domenii de cercetare filosofică.

Număr de vizualizări :994


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro