„Și caii se împușcă, nu-i așa?”, în cadrul Stagiunii de vară Teatru în TVR

iun. 10th, 2017 | By | Category: Eveniment

Duminică, 18 iunie 2017, de la orele 20:30, la TVR (Calea Dorobanți, nr. 191, intrarea pe la Troiță), spectacolul de licență „Și caii se împușcă, nu-i așa?”, dramatizare de Ștefana Samfira, după romanul cu același nume al  lui Horace McCoy, ajunge la Teatru în TVR – stagiunea de vară.

Spectacolul a fost premiat în Gala Absolvenților pentru cel mai bun spectacol, premiu acordat întregii distribuții, precum și șase premii pentru rolurile de cel mai bun actor/actriță, fie în rol principal, fie în rol secundar, actori ce se regăsesc și în distribuția acestui spectacol: Ștefan Mihai, Cosmina Olariu, Vlad Nicolici, Nicoleta Moscalenco, Iulia Dinu și Andrei Atabay.
Doi actori tineri și necunoscuți – Gloria si Robert, pe care viața i-a adus pe același drum din întâmplare … sau nu, se înscriu la un Maraton de Dans, din dorința de a atrage atenția asupra lor, a unor producători sau a unor regizori si din nevoia de a câștiga bani. Acțiunea se petrece in 1935, în plină criză economică – Marea Depresiune (după prăbușirea bursei de valori de pe Wall Street, a urmat cea mai lunga si cea mai profundă criză economică, care a continuat până la începutul celui de-al Doilea Război Mondial). Concurenții trebuie să danseze săptămâni de-a rândul, și să participe la tot felul de “evenimente”- regizate , pentru a atrage publicul plătitor. Ei trec printr-un chin inimaginabil în încercarea lor de supraviețuire. Cei doi tineri – Robert si Gloria- se luptă să se adapteze, alături de ceilalți și să reușească, dar în timp ce Robert rezistă agățându-se de visul lui de a deveni regizor, Gloria se adâncește din ce în ce mai tare în depresia în care au aruncat-o toate încercările eșuate din viața ei. Totul este acompaniat de muzica live a band-ului Blue Night Shadow.

Durata: 2 ore și jumătate

Locație: Calea Dorobanților 191, Intrarea Dorobanți (Troiță)

Preț bilet: 25 de lei

Rezervări pe Pagina de Facebook Și caii se împușcă, nu-i așa?, pe pagina de Facebook Teatrul Arte dell’Anima, la telefon 0733 060 033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

Biletele se pot achiziționa de la casa de Bilete a TVR cu o oră înainte de începerea spectacolului.

DISTRIBUȚIE:


Gloria – COSMINA OLARIU

Robert –ȘTEFAN MIHAI

Rocky – EDUARD BURGHELEA

Rollo – RADU MATEUCĂ

Lt. Stedna – GABRIEL VATAVU

Velma – RALUCA IURAȘCU

Mary – BIANCA ANASTASIU

Vee – MIHNEA ȘTEFAN

Ruby – IULIA DINU

Mario – CĂTĂLIN NICOLAU

Dna. Layden – NICOLETA MOSCALENCO

James – NICOLAE DUMITRU

Dna. Higby & Jacky – CRINA LINȚĂ

Dna. Wicher & Alice – CARMEN GÂLCĂ

Fredy –THEODOR MARCU

Maxwell – NICOLAE DUMITRU

Kid – ANDREI ATABAY

Preotul – VLAD NICOLICI

Trupa „Blue Night Shadow” – Vlad Nicolici, Eduard Tudorache, Cristian Vasile
Light design: Mihai Mitrea

Spectacol Licență, anul III – Clasa Prof.univ.dr. Florin Zamfirescu

Coordonator proiect: Lect. Univ. dr. Ștefana Samfira

Număr de vizualizări :1740


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro