Vernisajul expoziției ”În fel și Chip”, la Galeria Odeon

mai 31st, 2017 | By | Category: Postcard

Marți, 6 iunie 2017, ora 19:00, în foaierul Sălii Studio a Teatrului Odeon, Galeria Odeon și DanaArtGallery vă invită la vernisajul expoziției ”În fel și chip”. Expoziția poate fi vizitată înaintea spectacolelor în perioada 1 – 13 iunie 2017.

Expun elevii Liceului Teoretic „Școala Europeană București”:  Alexandra Popescu, Andreea Popescu, Alexandru Pantea, Alexandru Stoica, Briana Florescu, Carla Jipescu, Diana Cuza, Maia Morozan, Maria Petrescu și Ilinca Bărcaru.

„O îngrămădire simetrică de linii care se asamblează într-un puzzle armonios ce dă frumusețe și unicitate fiecărui individ.

Chipul este cea mai reprezentativă parte a trupului omenesc. Patru simțuri fără de care existența noastră ar fi îngreunată se materializează pe câțiva centimetri pătrați de piele. Văzul, mirosul, auzul și gustul sunt elemente care adaugă magie unei vieți monotone. Arta reprezintă puterea de a auzi culorile, de a mirosi stări sufletești, de a vedea gânduri sau de a gusta puțin câte puțin din universul ce se ascunde în interiorul artistului.” Andreea Popescu

Profesor coordonator: Magda Morozan

Număr de vizualizări :1037


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro