Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA vă invită la ”Bal la Palat”

mai 24th, 2017 | By | Category: Postcard

Duminică, 28 mai 2017, ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Naţional, Făt-Frumos îşi continuă drumul prin poveşti . Magicianul Poveştilor şi asistenţii lui vă aşteaptă să deveniţi Eroii din Poveste.

***

”Vă invităm să ne jucăm de-a Teatrul şi să ne imaginăm cum ar fi Făt-Frumos urât. Poate că este cu moţ în frunte!

O nouă premieră la Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA!

Le rugăm pe prinţese să îşi aleagă Făt-Frumosul şi să participe la Balul de la Palat.

Se apropie 1 iunie, mare sărbătoare pentru cei mici, şi pentru întreaga familie. Vă invit să începem mai devreme bucuria sărbătorii, anunţă Magicianul Poveştilor. Prin urmare, vă propun un spectacol din care nu va lipsi Muma Pădurii, care poate nu este chiar aşa de rea precum i s-a dus vestea.”

***

BILETE – la Casa de bilete TNB  – precum şi online, pe: MyStage.ro

***

Teatrul Naţional pentru Copii, proiect iniţiat de Fundaţia Abracadabra, condusă de actorul Marian Râlea, în parteneriat cu Teatrul Naţional din Bucureşti, este locul unde copiii urcă pe scenă şi devin eroii cei buni şi frumoşi ai basmelor.

Număr de vizualizări :681


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro