Teatrul ”Maria Filotti” din Brăila la Odeon

mai 22nd, 2017 | By | Category: Eveniment

În datele de 24 mai și 28 mai 2017, Teatrul ”Maria Filotti” din Brăila va aduce în Bucureşti cele mai recente două premiere ale sale. Miercuri, 24 mai 2017, de la ora 19.00, la Sala Majestic a Teatrului Odeon este programată premiera oficială a spectacolului ”TANGO” de Slawomir Mrozek, în regia cunoscutului şi talentatului Vladimir Anton. Scenografia este semnată de Rodica Der (Ştirbu); un spectacol incitant, o lectură proaspătă, dezinhibată a acestui mare text, susţinută exemplar de actorii: Conrad Mericoffer, Emilia Mocanu, Valentin Terente, Ramona Gîngă, Liviu Pintileasa, Corina Borş și Adrian Ştefan.

Prețul biletelor: 33 lei, 22 lei

Duminică, 28 mai 2017, de la ora 19.30, la Sala Studio a Teatrului Odeon vom prezenta premiera spectacolului PRINŢUL NEFERICIT, după piesa „La Double Inconstance” de Marivaux, în regia Sânzianei Stoican şi scenografia lui Valentin Vârlan. O bijuterie teatrală, o comedie îngândurată „după piesa scrisă la 1723, şi totuşi atât de actuală. Semne teatrale moderne care, cu minim de mijloace, sugerează o întreagă lume. O distribuţie inspirată care împlineşte un proiect teatral mult aşteptat: Emilian Oprea, Mihaela Trofimov, Narcisa Novac, Silviu Debu, Valentin Terente, Corina Borş, Adrian Ştefan.

Prețul biletelor: 22 lei

Durata: 2 h 40 min (cu pauză)

www.teatrul-odeon.ro

Număr de vizualizări :960


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro