TEATRU LA MUZEU: ”Bucură-te, floarea mărului” de Lucian Blaga

mai 29th, 2017 | By | Category: Eveniment

Marți, 30 mai 2017, ora 19.30, la sediul MNLR din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8 (în spatele Bisericii Albe), Muzeul Național al Literaturii Române, în colaborare cu Fundația Ioana Crăciunescu Urgent, continuă proiectul cultural Marți în ALBnegru, cu spectacolul ”Bucură-te, floarea mărului ” de Lucian Blaga, o improvizație semnată de actrița Ioana Crăciunescu. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Evenimentul face parte din seria de spectacole după opere ale unor autori din literatura română modernă și contemporană. Următorul spectacol Marți în ALBnegru este La masă cu Marx de Matei Vişniec și va avea loc marți, 6 iunie 2017, ora 19.30.

Ioana Crăciunescu este actriţă de teatru şi cinema, poetă, membră a Uniunii Scriitorilor din România, a Uniunii Ziariştilor români, a UCIN şi UNITER. A jucat pe scenele marilor teatre pariziene şi trăieşte străbătând drumurile lumii.

Parteneri media: Radio România Cultural, RFI, TV City, Observator Cultural, Cultura, Contemporanul, AgenţiadeCarte.ro, publicația on-line Iqool

Număr de vizualizări :1089


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro