Povestea Rusaliilor, la Teatrul Național pentru Copii ” Abracadabra”

mai 31st, 2017 | By | Category: Eveniment

Duminică, 4 iunie 2017, ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național, Teatrul Național pentru Copii ” Abracadabra” vă invită să aflați povestea Rusaliilor.

***

”Vă invităm cu mic, cu mare, la TEATRUL NAȚIONAL pentru COPII „ABRACADABRA” pentru a afla povestea Rusaliilor.

În lumea poveștilor românești, zânele nu sunt doar bune și frumoase.Unele dintre ele, printre care: Rusaliile, Ielele, Șoimanele, Măiestrele și altele sunt zâne ne-bune.

Vă rog, pregătiți-vă costumele de Bal și veniți să dansăm în HORA ZÂNELOR.

Cel mai important lucru este că împreună vom speria și vom alunga zânele rele. Oare cine are curajul să se costumeze în „zâna rea”? Vă spun un secret, aduceți cu voi rogu-vă o crenguță sau o floare de tei, merge și o legătură de leuștean, pentru a ne apăra de strâmbăturaRUSALIILOR.

Să treceți sărbătoarea Sfintei Treimi cu sănătate și bucurie!

Magi și echipa”

***

BILETE – la Casa de bilete TNB  – şi online, pe: MyStage.ro

Număr de vizualizări :986


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro