Lansarea cărții-album ”Ascuns în transparență” , la Casa Artelor din Timișoara

mai 6th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Joi, 11 mai 2017, de la ora 19.00, la Casa Artelor din Timișoara (str. Augustin Pacha, nr. 8 ) va avea loc lansarea cărții-album ”Ascuns în transparență” (editura Polirom), care conține digital art de Pavel Vereș și poezie de Robert Șerban. Evenimentul va fi completat de vernisajul expoziției de artă a lui Pavel Vereș și de un concert de violoncel susținut de Alexandra Guțu. Va prezenta scriitorul Mircea Mihăieș.

Robert Şerban s-a născut în Turnu Severin, la 4 octombrie 1970. Trăieşte în Timişoara. Este scriitor, jurnalist, editor şi om de televiziune. Ca scriitor, a debutat, în 1994, cu volumul de poezie ”Fireşte că exagerez” (Premiul de debut al Uniunii Scriitorilor din România).

Număr de vizualizări :1016


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro