Final de stagiune cu Florin Piersic, la Timișoara

mai 20th, 2017 | By | Category: Postcard

Florin Piersic  a decis să –și încheie stagiunea pe  scena Operei Naționale Române din Timișoara, unde în 13 iunie 2017, de la ora 19.00, va juca din nou un spectacol care deține recordul de longevitate al carierei sale:  ”Străini în noapte”.

”Am dat mult oamenilor, dar am și primit, înzecit. Revin fericit la  Timișoara, nu ca acasă, ci chiar mai bine: ca atunci când vii la cei mai buni prieteni. Pentru că astfel îi simt mereu pe spectatorii timișoreni”, declară celebrul actor.

În comedia romantică scrisă de Eric Assous, actorul Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat aflat la crepusculul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea  într-un bar, de unde pleacă spre casă  însoțit de Juliette (rol interpretat de  actrița Medeea Marinescu), o femeie  tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o bizară țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Regizată  de Radu Beligan special pentru Piersic,  piesa ”Străini în noapte” este o profundă și melancolică meditație  despre  fragilitatea relațiilor umane și despre cum trecerea timpul ne schimbă.

Decorul  spectacolului este opera lui Puiu Antemir,  costumele  sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de ilustrul flautist Ion Bogdan Ștefănescu.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara.

Număr de vizualizări :850


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro