E StudentFest. E artă și cultură

mai 18th, 2017 | By | Category: Postcard

StudentFest, cel mai mare festival studențesc de artă și cultură din România, organizat anual de Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), își continuă manifestul cultural în forță. Festivalul nu se oprește aici, nu acum când viziunea despre artă se exprimă într-un mod atât de frumos și divers. Maratonul evenimentelor continuă cu o expoziție de design vestimentar în Piața Libertății, un battle de dans și o seară de hip-hop în club Vibe, împreună cu Fentăm Terra, Megga Dillah, Antiteza, Faust & J Saw și Happy Flow.

Auăleu iese din nou în stradă alături de tineri cu două spectacole: „Ferma” – Piața Sf. Gheorghe, astăzi, 18 mai și „Mens Sana in Corporatist Sano” – Parcul Botanic, vineri, 19 mai. De asemenea, Recul va juca piesa „Fiare”, iar un spectacol ne va fi oferit de Facultatea de Muzică și Teatru (Actorie), An II – „Cum vă place”.

Sfârșitul săptămânii aduce la Timișoara caravana Docuart, unde documentare premiate la BDF 2016 vor fi proiectate la Ambasada. Film documentar de autor, performance live audio-video, master class și sesiuni de Q&A vă așteaptă pe parcursul a două zile.

Luna Amară va colora tăcerea Pieței Libertății cu un roșu aprins pe care nu ai voie să-l ratezi! Ei își vor exprima din nou viziunea prin muzică și ne vor cânta, vineri, 19 mai, începând cu ora 19:00!

Ultima zi a festivalului închide porțile expoziției vestimentare și le deschide pe cele ale expoziției de la secțiunea de fotografie, unde vor fi expuse fotografii realizate de către participanții atelierelor. La Casa de Cultură a Studenților scena va fi animată de actorii atelierului de improvizație cu spectacolul „Dacă n-ar fi, nu s-ar povesti”.

Rock-ul va da viață scenei StudentFest din Piața Libertății, sâmbătă, 20 mai, când The Skywalkers, Atelierul de trupe, Cuibul și Orkid (lansare de album) vor domina scena.

Atenție, intrarea este liberă la toate evenimentele din cadrul festivalului!

Pentru programul complet, vă invităm să accesați site-ul www.studentfest.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/studentfest.ro.

Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT) este singura organizație sindical-studențească constituită la nivelul Universității de Vest din Timișoara, înființată în 27 martie 1990, cu o experiență de peste 27 de ani. Acest fapt o face cea mai reprezentativă organizație a universității și, totodată, un punct de reper pentru toate ligile studențești din țară.

Scopul OSUT este de a reprezenta interesele comune ale studenților și de a stimula participarea acestora la actul educațional, la viața socială, economică și culturală. Organizația reprezintă un mediu asociativ de tineret, mediu în care orice student are șansa de a se exprima și de a-și pune ideile în practică.

Număr de vizualizări :922


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro