CONFERINŢĂ DE PRESĂ – Cine sunt oaspeţii de onoare ai Bookfest 2017 din partea ţării invitate, SUEDIA

mai 15th, 2017 | By | Category: Postcard

Miercuri, 17 mai 2017, începând cu ora 11.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, Ambasada Suediei în România şi Asociaţia Editorilor din România vă invită la o CONFERINȚĂ DE PRESĂ. Evenimentul își propune să informeze media autohtone cu privire la programul şi oaspeţii ţării invitate de onoare a ediţiei din acest an a Salonului Internațional de Carte Bookfest: SUEDIA, prin participarea ES Doamna Anneli Lindahl Kenny, Ambasadoarea Suediei în România.

De asemenea, ultimele noutăți referitoare la ediția din acest an a celui mai important eveniment autohton de dimensiune internațională dedicat cărții și autorilor ni le va oferi Grigore Arsene, Președintele Asociației Editorilor din România.

Participarea țării invitate din acest an se desfăşoară sub motto-ul „Sweden: Creating Stories” şi prilejuiește publicului român întâlnirea cu 9 oaspeți suedezi de primă mărime: scriitori, ilustratori, editori și manageri culturali. Standul Suediei va fi amplasat în Pavilionul C4. La stand, cei interesați vor putea găsi o consistentă ofertă de cărți în limba suedeză, precum și ediții în limba română ale unor cărți suedeze cunoscute. În plus, în Pavilionul C 4 al Romexpo, cei interesați vor putea admira volumele selectate în competiția națională de design de carte din Suedia, „Cele mai frumoase cărți din Suedia”.

În încheierea conferinţei de presă, participanții vor avea ocazia să guste preparate suedeze.

Cea de a XII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest va avea loc la Romexpo între 24 și 28 mai, iar cele circa 200 de edituri prezente se pregătesc să aducă publicului cititor peste un milion de volume, dintre care câteva mii de titluri noi.

Mai multe detalii despre Salonul de Carte Bookfest, ediția 2017: www.bookfest.ro.

Mai multe detalii despre proiectul „Sweden: Creating Stories”, pe siteul Ambasadei Suediei în România şi pe pagina de Facebook

Număr de vizualizări :761


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro