Concursuri de proiecte la Teatrul Arte dell’Anima

mai 19th, 2017 | By | Category: Postcard

Teatrul Arte dell’Anima anunță prelungirea perioadei de desfășurare a concursurilor propuse în această primăvară.

”Prelungim perioada de desfășurare a ambelor concursuri propuse de Teatrul Arte dell’Anima din această primăvară.

Anima Cartoons își prelungește perioada de înscriere până la 31 mai. Dacă ai o propunere de spectacol pentru copii în 2-4 personaje, cu temă educativă, cu un text și pe o montare atractivă pentru copii, fie el animație, teatru de păpuși, spectacol de magie sau una din nemuritoarele povești ale copilăriei, uite ce trebuie să faci pentru a te înscrie:

Regulament de participare:

1.         Ne trimiți textul în format pdf.*

2.         Ne spui în linii mari ideea ta de montare și de ce ai ales textul (minimum 1 pagină, maximum 3 – în format Word, font Times New Roman 12, cu diacritice).*

3.         Ne faci un deviz estimativ.*

4.         Ne trimiți CV-ul tău.*

* Toate materialele pentru înscriere le vei trimite pe adresa de mail: teatru@artedellanima.ro până la data de 31 mai 2017, orele 18:00.

Juriul format din personalități din lumea artei va alege două proiecte care vor fi produse de Teatrul Arte dell’ Anima în 2017. Spectacolele vor fi jucate pe scena Teatrului Arte dell’ Anima, pe scenele teatrelor partenere și în festivaluri de teatru naționale și internaționale.

În evaluarea proiectelor vom acorda o atenție deosebită celor care:

1.         Prin text sau concept regizoral este educațional și interactiv.

2.         Neaplicabilă plata drepturilor de autor

Calendar Concurs:

3 – 31 mai 2017, ora 18:00 – Înscrierea proiectelor

1 – 4 iunie 2017 – Jurizarea proiectelor

5 iunie – Afișarea proiectelor câștigătoare

Detalii și regulament pe www.artedellanima.ro!

Anima Film își prelungește perioada de înscriere până la data de 30 iunie.

Dacă ai o propunere pentru un film de scurt-metraj și o echipă cu care să lucrezi, uite ce trebuie să faci pentru a te înscrie:

  • ideea ta povestită în maxim o pagina A4 (treatment)
  • un scenariu – de maxim 15 pagini, întocmit astfel încât să rezulte un scurtmetraj de minim 9 – maxim 15 minute (inclusiv genericul)
  • CV-ul tău si al echipei tale (operator, editor etc.)
  • concepția regizorală

* Toate materialele pentru înscriere le vei trimite pe adresa de mail: teatru@artedellanima.ro până la data de 30 iunie 2017, ora 18:00.

Juriul format din personalități din lumea artei va alege un proiect ce va fi produs de Teatrul Arte dell’Anima în 2017. Filmul realizat va fi înscris în cadrul Festivalurilor Naționale și Internaționale de profil!

Calendar concurs:

  • mai – 30 iunie 2017 – Înscrierea proiectelor

1 – 4  iulie 2017 – Jurizarea proiectelor

5 iulie – Afișarea proiectului câștigător

Detalii pe www.artedellanima.ro! ”

Număr de vizualizări :566


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro