Actorii Teatrului “Anton Pann” revin la București

mai 4th, 2017 | By | Category: Eveniment

Luni, 8 mai 2017, ora 19.00, la Teatrul Excelsior, Teatrul “Anton Pann” Râmnicu Vâlcea prezintă spectacolul ”Vermine Radiante” de Philip Ridley, regia: Botos Bálint. Din distribuție fac parte actorii: Szász Réka, Andrei Brădean și Ana Șușca. Este a treia vizită pe care Teatrul “Anton Pann” o face la Teatrul Excelsior, după ”Ești un animal, Viskovitz! ”și ”Respiră” și de fiecare dată publicul bucureștean a primit cu căldură și entuziasm tânăra trupă de actori de la Vâlcea și spectacolele sale.

Vermine Radiante este despre vis, despre cuplu, despre a construi împreună și a-și stabili priorități. De ce avem nevoie (în afara de bani) pentru a trăi un vis? Și anume, să avem propria casă de vis. Avem nevoie de noroc? De statul ocrotitor? Sacrificii? Ajutorul lui Dumnezeu? Poate chiar minuni. Din când în când se mai întâmpla și minuni… Minuni care ne transformă realitatea în vis. Dar oare cum e visul? Frumos? Luminos? Sau un cosmar? Sau toate la un loc? Sunt întrebări și situații cu care protagoniștii spectacolului Vermine Radiante, Jill (Szász Réka) și Ollie (Andrei Brădean), se confruntă și pentru care încearcă să găsească un răspuns.

Philip Ridley, autorul piesei Vermine Radiante, este un intelectual englez care se manifestă în zone ale artei extrem de variate: literatură, dramaturgie, poezie, scrie scenarii de film și televiziune, compune muzică, face fotografie. Cunoscutul ziar londonez, The Guardian, îl definește ca fiind un geniu incomod și sumbru. În calitate de dramaturg și regizor de film și teatru a primit importante premii la Locarno, Stockholm, Cannes, Londra.

Vă invităm, așadar, la un spectacol cu și despre tineri, la un periplu în lumea zbuciumată a celor care visează frumos și vor cu tot dinadinsul să-și pună în aplicare visele.

Număr de vizualizări :949


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro