”Sex, dragoste şi alte nebunii ”, la El Dictador

mai 5th, 2017 | By | Category: Eveniment

Joi, 18 mai 2017, ora 20.00, El Dictador (Sr. Lipscani 43)  şi Teatrul de Pică vă invită să vedeţi cum au iubit oamenii de-a lungul istoriei.  Un spectacol despre şi cu dragoste. „Sex, dragoste şi-alte nebunii” – o nebunie de spectacol. Poezii de dragoste, scrisori de-altădată şi câteva scene din piese celebre.

”Multe definiţii au dat oamenii iubirii. De-a lungul timpului, iubirea cred că a fost una dintre cele mai discutate şi enigmatice teme ce au făcut subiectul cărţilor, operelor, bucăţilor muzicale, poeziilor. Platon a spus că iubirea e un delir, a fi îndrăgostit e o boală, o nebunie. Dacă îţi lipseşte iubirea, îţi lipseşte viaţă. Iubirea înseamnă a fi doi şi a nu fi decât unul. În seară asta, va invităm să ne urmaţi în fabuloasă lume a zgomotului iubirii. De multe ori, mult zgomot…pentru nimic. Alteori, pasiune nebună. Uneori şi puţină ceartă. Veţi întâlni de toate, pentru toţi.

SEX, DRAGOSTE ŞI-ALTE NEBUNII – avanpremieră

Un spectacol de Tudor Sicomaș

Cu:

Antonio-Tadeusz Mincă

Ştefan Opreanu

Lavinia Alexandru

Gabriela Alexandru

Burcescu Oana

şi

Tudor-Costin Sicomaș

Pentru că dragostea trece şi prin stomac, vă amintim că suportul artist este de 30 lei şi se plăteşte la intrarea în sala de spectacol.

Rezervări: 0731 775 510, prin mesaj privat pe pagina Teatrul de Pică sau email la adresa teatruldepica@outlook.com

O producţie marca Teatrul de Pică, susţinută de El Dictador”

Număr de vizualizări :1070


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro