”Ioan Es. Pop – Muzeograf de o zi”

mai 11th, 2017 | By | Category: Eveniment

Muzeul Național al Literaturii Române continuă seria Scriitori contemporani la muzeu, inaugurată la începutul acestei luni, cu o nouă întâlnire: ”Ioan Es. Pop – Muzeograf de o zi”. Sâmbătă, 13 mai 2017, timp de 4 ore, în intervalul orar 13.00 – 17.00, Ioan Es. Pop, una dintre cele mai importante voci ale poeziei române contemporane va deveni muzeograful expoziției de bază din Strada Nicolae Crețulescu nr. 8. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

”Cum anul acesta va lipsi din cadrul Festivalului Internațional de Poezie București (www.fipb.ro), îl aducem la muzeu cu două zile înainte de deschiderea ediției din acest an și vă invităm la un intro care anunță o săptămână de poezie spectaculoasă.

Odată cu inaugurarea noii expoziții de bază a Muzeului Național al Literaturii Române (Nicolae Crețulescu nr. 8), ne propunem o deschidere cât mai mare față de publicul vizitator de toate vârstele, printr-o serie de evenimente prin care ne dorim repoziționarea unei instituții de importanță națională pe harta culturală, educațională, turistică a Bucureștiului, dar și a țării. Programul Scriitori contemporani la muzeu își propune să atragă un număr cât mai mare de viziatori, care săptămânal, timp de patru ore, vor intra într-un dialog cultural și literar cu scriitorii invitați, despre scrierile acestora, dar și despre scrierile autorilor prezenți în expoziția de bază a MNLR, vor primi volume cu dedicațiile acestora, vor participa la o lectură publică din opera scriitorilor invitați și vor citi manuscrisele dăruite muzeului de scriitorii lor preferați, deveniți gazdele acestui spațiu inedit. ”

Parteneri media: Radio România Cultural, RFI, TV City, Observator Cultural, Contemporanul, AgențiadeCarte, IQool.

Număr de vizualizări :978


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro