”Drumul lui Făt Frumos”, cu Magicianul Poveștilor, la Teatrul Național pentru copii ”Abracadabra”

mai 10th, 2017 | By | Category: Postcard

Duminică, 14 mai 2017, ora 11.00, în Sala Media, TEATRUL NAŢIONAL pentru COPII ABRACADABRA te invită în aventura poveştilor. Magicianul Poveştilor şi asistenţii lui te vor conduce pe ”Drumul lui Făt-Frumos” cel care salvează Ilenele Cosânzenele.

Cu cine se va lupta Făt Frumos veţi afla dacă veţi porni alături de el. Cum îl cheamă pe Fătul nostru cel curajos? Poate… Andrei, sau Mihai, sau Matiasz. Dar pe frumoasa frumoaselor? Cine îl va ajuta pe eroul nostru să lupte cu cei răi?

La toate aceste întrebări veţi găsi răspunsul în Sala Media a Teatrului Naţional, duminică de duminică, de la ora 11. â

Spectacol pentru Copii (4-10 ani)

BILETE –  la  Casa de bilete TNB  precum  şi online,  pe:  MyStage.ro

Număr de vizualizări :849


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro