”Aventurile lui Făt-Frumos” continuă la Teatrul Național pentru Copii ”Abracadabra”

mai 19th, 2017 | By | Category: Eveniment

Duminică, 21 mai 2017, de la ora 11.00, în Sala Media a Teatrului Național din București, Făt-Frumos își va alege calul năzdrăvan și va porni să o salveze pe Ileana Sânziana.

”Oare va trece de Gheonoaie, de Scorpie, Zmei și de toți Răii din poveste?

Cine îl va ajuta să prindă putere? Dacă doriți să aflați răspunsurile, vă invităm să deveniți voi, dragi copii, Feții Frumoși și Ilenele Cosânzenele care intră în marea aventură a poveștilor pe Drumul lui Făt-Frumos!”

Duminică sunt așteptați la teatru  toți cei mici care poartă numele de Constantin și Elena pentru a li se cânta La Mulți Ani !

BILETE – la Casa de bilete TNB – şi online, pe: MyStage.ro

Număr de vizualizări :1017


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro