Teatrul Național Pentru Copii „ABRACADABRA” vă invită la ”Carnavalul Primăverii”

apr. 27th, 2017 | By | Category: Postcard

Poveştile continuă la TEATRUL NAŢIONAL  pentru COPII  ”ABRACADABRA”. Duminică, 30 aprilie 2017, ora 11.00, la Sala Media, va începe „Carnavalul Primăverii”.

”Lume, Lumeeeee! Pregătiţi-vă costumele şi măştile şi veniţi cu mic, cu mare să ne jucăm de-a teatrul în lumea de poveste a „CARNAVALULUI DE PRIMĂVARĂ„.

În timp ce ne pregătim de parada costumelor, pentru a ne trece emoţia, Magicianul Poveştilor, împreună cu asistenţii lui, vă vor spune şi câte o poveste neştiută de dumneavoastră. Dacă nu aveţi costume, întrucât v-au rămas mici, vă invităm să vă folosiţi imaginaţia şi să vi le confecţionaţi chiar voi, pe loc! Cel mai talentat meşter în costume va fi premiat.

Nu fiţi trişti că s-a încheiat vacanţa, vă puteţi continua joaca în sala MEDIA a Teatrului Naţional.

Lume, Lumeeee! Pregătiţi-vă, începe Carnavalul care se va desfăşura pe parcursul a două duminici, şi anume: 30 aprilie şi 7 mai 2017.  Vă aşteptăm cu drag la teatru!”

Spectacol pentru Copii (4-10 ani)

BILETE –  la  Casa de bilete TNB,  precum  şi online,  pe:  MyStage.ro

Număr de vizualizări :995


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro