Dalina Bădescu expune ”Narațiuni”

apr. 3rd, 2017 | By | Category: Postcard

Joi, 6 aprilie 2017, orele 18.00, la galeria de artă Dignitas (str. Anton Pann, nr. 21, București), va avea loc vernisajul expozitiei de pictură ”Narațiuni” a artistei Dalina Bădescu. Invitat special: Grigore Leșe. Vor prezenta Doina Mândru, Vlad Ciobanu și Pavel Șușară. Expoziția poate fi vizitată în perioada 6-28 aprilie 2017.

”Dalina Bădescu se află acum la cea de-a treia sa expozitie personală de pictură.

Lucrările din seria ,,Narațiuni” au fost realizate concomitent cu cele din al doilea ciclu de pictură al artistei, cel al peisajelor aeriene, pe care le-a prezentat la Galeria Dialog în toamna trecută.

După primul său ciclu de lucrări, EKG, pictorița a încercat să se apropie mai mult de genurile clasice ale picturii, de peisaj, de portet și, într-un anumit fel, de narativ. Rezultatul, însă, a rămas tot în aria abstractului, narațiunea desfășurându-se doar ca parte a procesului creativ, ca instrument de organizare a compoziției.

Lucrările din seria actuală,  ,,narațiunile”, sunt  lucrări de temperament, de explorare a posibilităților cromatice și de provocare a energiilor limbajului.”

Număr de vizualizări :1327


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro