„Ceremonia de finalizare a proiectului pilot TULIP ”

apr. 8th, 2017 | By | Category: Postcard

Marți, 11 aprilie 2017, ora 12:00, în Aulă, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”  vă invită la „Ceremonia de finalizare a proiectului pilot TULIP ” – proiect de implementare al sistemului integrat de bibliotecă, realizat în cadrul parteneriatului National Information Society Agency (NIA) –  Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI).

Cooperarea bilaterală româno-coreeană pentru Biblioteca Digitală a debutat în anul 2015, fiind derulată cu sprijinul LG N-SyS, companie reprezentată de domnul Joseph Won Lee, în calitate de Director General.

Implementarea acestui proiect pilot are rolul de a contura noi modalităţi de diseminare a cunoaşterii într-un mod pragmatic, rezultat din cooperarea bilaterală româno-coreeană pe componenta IT&C.

În cadrul acestui parteneriat, Biblioteca Centrală Universitară „Carol I” a beneficiat de o donaţie constând în echipament de ultimă generație prezent pentru prima oară în Europa de Est: LG OLED Signage și LG Ultra HD Stretch. O altă noutate care marchează momentul este că pe aceste echipamente de ultimă generaţie va fi instalată tehnologia 4K, o experiență TV care atinge o altă dimensiune. Utilizatorii și vizitatorii bibliotecii vor percepe semnificativ mai multe nuanțe, detalii și contrast de o acuratețe de patru ori mai mare decât standardul Full HD.

Număr de vizualizări :957


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro