”POVEŞTILE DE PRIMĂVARĂ” continuă la Teatrul Naţional pentru Copii ”ABRACADABRA”

apr. 13th, 2017 | By | Category: Postcard

Duminică, 23 aprilie 2017, de la ora 11.00, în Sala  Media, Teatrul Naţional pentru Copii ”ABRACADABRA” invită copiii să se Joace de-a Teatrul în ”Povestea Sfântului Biruitor Gheorghe”.

”Dragi copii, voi veţi învinge Balaurul!

Pregătiţi-vă costumele de Carnaval, pentru că Iepuraşul vă invită la dans. Cea mai colorată prinţesă şi cel mai aiurit prinţ vor fi premiaţi. Sărbătorile de Primăvară continuă la Teatrul Naţional pentru Copii ABRACADABRA!

Până duminica viitoare, Magicianul Poveştilor şi asistenţii săi vă doresc să aveţi SĂRBĂTORI CU LUMINĂ, SĂNĂTATE ŞI PACE ÎN SUFLET. SĂ ÎNTÂMPINĂM SĂRBĂTOAREA ÎNVIERII AŞA CUM SE CUVINE!”

TEATRUL NAŢIONAL PENTRU COPII „ABRACADABRA”

Spectacol pentru COPII (4-10 ani)

Bilete: La Casa de Bilete TNB, precum şi online:  www.mystage.ro/spectacole/teatrul-national-pentru-copii-60

Număr de vizualizări :1021


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro