”Cum gătim realitatea”- vernisaj și lansare de carte

apr. 26th, 2017 | By | Category: Agenda de carte

Vineri, 5 mai 2017, orele 17.30, Editura Herald și Kron-Art Gallery Brașov vă invită la un eveniment inedit – ”Cum gătim realitatea”, vernisajul expoziției de pictură Daniela Andreescu și lansarea cărții sale ”Cum gătim realitatea. Rețetar de spiritualitate pentru oameni sceptici, publicată de Editura Herald în Seria de autor. Evenimentul va avea loc în spațiul primitor al Kron-Art Gallery din Brașov (Str. Postăvarului, nr. 18). AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Cum ar fi dacă omul și-ar procesa cu bunăvoință stările emoționale și nu s-ar lăsa tocat mărunt de raționalizări? Cum ar fi dacă am hrăni aspirația de a trăi din integralitatea ființei, în aceeași măsură, cu rațiune și sensibilitate? Cum ar arăta o zi liberă de preocuparea de a ne justifica dreptul la existență?

Prin gândire critică și prin jocurile imaginației în universul cuvintelor, formelor și al culorilor, scrierile și picturile Danielei Andreescu îndeamnă la o bună conviețuire cu sine și cu cei din jur și, poate în primul rând, la recunoașterea libertății.

Cartea Cum gătim realitatea vă invită la o incursiune în „bucătăria vieții”. În acest „rețetar” veți găsi descrise multe dintre felurile în care ne întâlnim cu realitatea: modele pe care le urmăm, scopuri și dorințe care ne atrag, preocuparea pentru alegeri și încredere, pentru stres și fericire, aspirația către spiritualitate. Alături de reflecții și de meditații, veți descoperi aici exerciții practice care favorizează cunoașterea de sine și schimbarea pozitivă.

Lucrările prezentate în cadrul expoziției de la Brașov captează imagini sufletești induse de reflecția asupra ideilor și meditațiilor din carte, propunând o viziune exprimată prin culoare și formă.

Eveniment Facebook

Organizator: Editura Herald & Kron-Art Gallery Brașov

Contact: Contact: Sorin Lucaci, PR & Events Coordinator, 0744.325.209, sorin.lucaci@edituraherald.ro

Parteneri media: 24FUN Brașov,  Radio România București FM, Radio România Cultural, Biz Brașov, BrașovulTău.ro, Centrul Fericirii, AlexaEvent, Mix TV, Grupul Iubim Brașovul, Zile și Nopți Brașov, 4Arte, Agenţia de carte, Bookaholic, Bookhub.ro, Pr Wave, Raftul cu Idei, România Pozitivă, Bookuria, Filme-cărţi, Eva.ro, Fundația Calea Victoriei, LiterNet, Radio Deea, Gratuitor.

Număr de vizualizări :999


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro