Ziua Internațională a Poeziei, la Doors Club

mart. 20th, 2017 | By | Category: Eveniment

Marți, 21 martie 2017, ora 19.00, Doors Club din Constanța te invită la o degustare de poezie. Poetele Iulia Pană și Amelia Stănescu, alături de actrițele Mirela Pană, Lana Moscaliuc, Alina Manțu și Luiza Martinescu și-au propus să creeze pentru dumneavoastră o seară boemă, cu rimă sau fără rimă, pe texte proprii sau din lirica românească și internațională. AgențiadeCarte.ro este partener media al evenimentului.

Uită de griji și lasă-te furat de spiritul romantic pe 21 martie, de Ziua Internațională a Poeziei, la Doors Club
Intrarea este liberă. Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

De asemenea, pe tot parcursul zilei de marți, Doors Club va oferi o cafea din partea casei celor care vor compune un poem. Cea mai frumoasă poezie va fi răsplătită cu o invitație de două persoane la Concertul Mircea Vintilă de duminică, 26 martie.

Pe pagina de facebook Doors Events (www.facebook.com/DoorsClub/), vor fi postate în decursul zilei de marți, 21 martie, poeme sau citate despre poezie aparținând artiștilor din domeniul muzical, care au concertat la Doors Club.

Ziua Internațională a Poeziei este declarată de UNESCO, începând din anul 1999, drept o recunoaștere a faptului că oamenii de litere și de cultură, poeții și scriitorii din întreaga lume și-au adus o contribuție remarcabilă la îmbogățirea culturii și spiritualității universale.

Număr de vizualizări :1409


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro