Thom Artway, unul dintre cei mai tineri și talentați muzicieni cehi, la a cincea ediție a festivalului ”Soundczech”

mart. 22nd, 2017 | By | Category: Eveniment

Între 5 și 8 aprilie 2017, la Râmnicu Vâlcea, Craiova, Timișoara și Drobeta-Turnu Severin, va avea loc cea de-a cincea ediție a festivalului ”Soundczech”.

Thom Artway (numele de scenă al lui Tomáš Macek) este un tânăr cântăret, compozitor și chitarist ceh. Piesele sale sunt interpretate în limba engleză, iar genurile abordate variază de la folk, la pop și rock, el inspirat fiind de trupe și interpreți precum Damien Rice, Coldplay și Mumford and Sons.

Născut într-un orășel din regiunea Moravia, Cehia, Thom și-a descoperit pasiunea pentru muzică cu mulți ani în urmă. După o serie de intervenții pe scena underground a Cehiei, Thom a decis să-și urmeze visul de a călători și a cânta pentru oameni, retrăgându-se din lumina reflectoarelor și dedicându-se interpretării libere pe străzile din Praga, continuând mai apoi la multe mile depărtare, în Australia. Înarmat cu un ghiozdan, o chitară și multă pasiune, Thom a trăit timp de 5 luni la Sydney, Melbourne și în Noua Zeelandă.

Întors apoi în Cehia, Thom a început să câștige din ce în ce mai multă popularitate, colaborând cu artiști locali, și debutând cu primul său album primit cu succes, el fiind recunoscut ca unul dintre cei mai tineri și talentați muzicieni cehi.

Thom Artway va cânta în patru orașe din România:

5 aprilie, ora 21:00 / Aby Stage Bar, Râmnicu Vâlcea
6 aprilie, ora 21:00 / Curtea Veche Biergarten, Craiova
7 aprilie, ora 21:00 / Aethernativ, Timișoara
8 aprilie, ora 21:00 /| Kripton Club, Drobeta-Turnu Severin

Intrarea, la toate concertele, este liberă.

Eveniment organizat de Centrul Ceh, cu sprijinul Staropramen. Parteneri: Cafékultour, Aby Stage Bar, Curtea Veche Biergarten, Aethernativ, Kripton Club. Parteneri media: Ziarul Actualitatea, Jurnal Românesc, Nine O’Clock, Radio România Timișoara, The Romania Journal, Timpul de Vâlcea, Timișoara Express, Ziarul de Vâlcea.

Mai multe informații pe www.czech-it.ro.

Youtube link: www.youtube.com/watch?v=tbcnzyDQE1U www.youtube.com/watch?v=LLklH8cwUi4

Facebook events: www.facebook.com/events/354322858302339

www.facebook.com/events/989267984542078

www.facebook.com/events/1882414842013665

www.facebook.com/events/1679295402096856

Număr de vizualizări :1147


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro