Lansarea volumului ”OSTRACA: SURSE PENTRU STUDIEREA UNIVERSULUI FARAONIC”

mart. 23rd, 2017 | By | Category: Postcard

Marți, 21 martie 2017, la Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti, a avut loc lansarea volumului ”OSTRACA: SURSE PENTRU STUDIEREA UNIVERSULUI FARAONIC”, datorat lui Miron Cihó. Evenimentul s-a bucurat de o largă audienţă în rândul studenţilor şi cercetătorilor. S-a remarcat dialogul pe teme ştiinţifice dintre autor, prof. dr. Miron Cihó, şi prof dr. Ecaterina Lung  (ambii de la Departamentul de Istorie Antică, Arheologie şi Istoria Artei). Au participat, de asemenea, conf. dr. Florentina Niţu, decanul Facultăţii de Istorie, conf. dr. Ioan Opriş, prodecan la aceeaşi facultate, prof. dr. Carol Căpiţă, de la Departamentul de Istorie Antică, Arheologie şi Istoria Artei.

Autorul a adresat mulţumiri tinerilor colaboratori care au contribuit la realizarea cărţii: Simona Georgiana Dragomir, Beatrice Andreea Bunescu, precum şi Andrei Cihó, autorul copertei.

Pentru Editura Universităţii din Bucureşti, a fost un prilej de bucurie academică, Miron Cihó fiind un autor constant, cu titluri de înaltă ţinută ştiinţifică şi, în acelaşi timp, cu succes pe piaţa cărţii. Volumul de faţă este al doilea din Seria „Studii de egiptologie”, inaugurată la EUB de asemenea de Miron Cihó.

Număr de vizualizări :894


Comenteaza

Sunt permise comentariile oricărei persoane, fără discriminări pe criterii de rasă, sex, etnie, opţiune şi apartenenţă politică sau religioasă. Limbajul vulgar şi trivial în subsolul textelor nu este permis. Nu sunt permise opiniile calomnioase rasiste/şovine/xenofobe. Nu sunt permise atacuri la persoană în subsolurile textelor, ele sunt exclusiv pentru comentarii, critică literară, păreri despre text, dezbateri, etc. În caz contrar, ele vor fi scose din baza de date, fără nici o explicaţie din partea AgentiadeCarte. ro